Konsten att inreda både klokt och vackert

Dast
 / 
Inspiration
 / Inredningstips

Lyhörda inredare till er tjänst

En stor del av känslan i ett hus kan ofta härledas till detaljarbetet. Snygga, praktiska och finurliga lösningar bidrar till att skapa en självklar helhetskänsla genomhusets alla rum. Dasts erfarna inredare är specialister på att att hjälpa er att få till detaljerna som verkligen gör skillnad.

Inredarens viktiga roll i utformnings-fasen

Glasses laying on a book

De flesta av våra kunder vill sätta sin egen prägel på husets fasta inredning och utformning. I denna fas finns därför våra lyhörda inredare där till er tjänst för att inspirera, vägleda och sortera i de nästintill oändliga möjligheter som finns att utforska när ert nya hem ska utformas. Våra inredare har alltid som mål att förädla er vision och husdröm - och att med fingertoppskänsla hitta den bästa möjliga vägen framåt för att göra verklighet av era idéer.

Big window with pillows and blankets

Varje krona ska hamna på rätt plats

Att bygga hus är för de allra flesta en viktig investering och våra inredare vet vart kostnaderna kan dra iväg. Vare sig det handlar om en förälskelse i en speciell braskamin eller en unik platsbyggd förvaringslösning så försöker vi alltid hitta en lösning inom ramen för er budget. Inredaren spelar därför en viktig roll i att hjälpa er att göra rätt prioriteringar, och de kan mot bakrund av sin stora erfarenhet  -  allt som oftast presentera alternativa förslag till hur er vision kan förverkligas så kostnadseffektivt som möjligt.

Våra inredare förverkliga era unika önskemål

Här visar vi några exempelområden som Dasts inredare ofta arbetar med i vårt uppdrag att hitta skräddarsydda lösningar som skapar alldeles unika hem för våra kunder.

Vackert platsbyggda detaljer

Vackert platsbyggda detaljer

Med hjälp av Dasts egna snickeri får ni möjlighet att utforma platsbyggda detaljer som ger en oerhörd kvalitetskänsla och skvallrar om ett välarbetat hus. Enkla men väl genomtänkta lösningar som en hyllvägg bakom en kommod, en platsbyggd bokhylla eller ett vitrinskåp – utförda av våra duktiga möbelsnickare skapar en härlig atmosfär. Eller varför inte en nisch i badrummens duschutrymme där schampo-flaskor snyggt kan förvaras? I många Dast-hus efterfrågas detaljer som vackert rundade hörn och fönster-sittbänkar där de extra djupa fönsterbänkarna skapar härliga sociala ytor, eller bara en mysig plats för morgonkaffet.

Unika och vackra eldstäder

Unika och vackra eldstäder

Det är inte förvånande att många av våra kunder väljer att sätta in en eldstad i någon form. Att kunna tända en brasa och samlas runt den, är fantastisk mysigt och samtidigt något vi människor gjort i urminnes tider. Med hjälp av Dast inredare så skissar ni tillsammans fram en eldstad, vare sig den ska vara klassiskt putsad, en snygg gjutjärns kamin eller en modern etanol-insats så ser vi till att den får en naturlig och central placering som både harmonierar med – och höjer känslan i ert hem.

Husets kanske största inredningsdetalj

Husets kanske största inredningsdetalj

En trappa blir inte sällan husets både största och mest använda inredningsdetalj och dess utformning är därför viktig att beakta eftersom den kan förstärka husets övriga stil och formspråk oerhört. Samtidigt måste trappan självklart vara funktionell för vardagligt bruk. Trappor från en och samma leverantör kan därför se helt olika ut beroende på önskemål och vilken känsla den ska tillföra huset. Vi hjälper er hitta rätt känsla med er trappa oavsett om ni vill att den ska sticka ut, eller smälta in med den övriga känslan i huset.

Innerväggar och tak i skiftande material

Innerväggar och tak i skiftande material

Att klä både innerväggar och tak med skiftande material enligt rådande trender är något som ofta efterfrågas och vi är därför vana vid att hitta passande lösningar till våra kunder. För egen del älskar vi vackert putsade väggar, men att använda sig av olika sorters naturmaterial kan skapa både spänning och dynamik. Många av dagens paneler av trä kan dessutom tillföra en härlig akustik till rummet. Här finns naturligtvis möjligheter att utforska med stenmaterial också. Här finns mängder av stenplattor i storformat att utforska för den som vill klä sina väggar med ett modernt intryck – eller varför inte tegelstensväggar för det rätta rustika känslan?

Bli kontaktad av en säljare

Är intresserad av att bygga ditt nya hus med Dast?
Våra erfarna säljare hjälper dig gärna att svara på frågor eller boka ett möte.

Kontakta mig

Fyll i namn och epost nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Tack för dina uppgifter, vi hör av oss så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.