Låt oss förverkliga er husdröm

Dast
 / 
Våra stenhus
 / Er husdröm

Kvalitetsdetaljer och rådgivning ingår

Med Dast bestämmer ni utformningen av ert nya hus, men ett Dast-hus har redan från start en ”utrustningsnivå” som är över gängse standard i branschen. Vi bygger helt enkelt alla hus efter vår högt ställda kvalitetsfilosofi, och det är vi väldigt stolta över.

Goda råd och erfarenhet bygger trivsamma hus

På Dast styr kundens husdröm och vision vårt arbete, och det är viktigt för oss att bygga hus som våra kunder verkligen kommer att älska att leva med över tid. Vi vet att kvalitetsdetaljer som en akustik-matta under parketten och en ljudisolerad tvättstuga, gör underverk för trivseln i längden och det är därför standard i våra hus. Vår breda erfarenhet kommer väl till pass när vi ska hjälper er att hitta rätt lösningar och metoder för att förverkliga visionen om ert nya hus och se till att ni kommer trivas med det – även om 20 år.

Specialister till din hjälp

Ni får träffa en inredare som hjälper er med alla de val och beslut som ska fattas under processens gång. Med utvalda och erfarna specialister inom respektive område får ni rådgivning om hur ni utformar och optimerar ert unika hus. Våra köksspecialister hjälper er planera rummet som ofta blir husets hjärta. Trädgårdsarkitekten säkerställer en behaglig och vacker utomhusmiljö, precis som ljusdesignern skapar stämning och trivsel med rätt belysning i varje rum. Varje detalj väljs med erfarenhet och omsorg, så att ert nya hus genomgående blir precis så som ni vill ha det.

Kök snickrade enligt era drömmar.

Köket formas efter ritning, behov och önskemål. Med hjälp av Wood Studio får ni möjlighet att utforma ert nya kök precis som ni vill ha det, oavsett stil och preferens, ett skräddarsytt snickerikök. Vad sägs om gedigna lådor i trä, en tålig och vacker bänkskiva i sten från Silestone och marknadens senaste vitvaror. Köket är ett av husets viktigaste rum och vår köksspecialist ser till att ni får ett modernt, välplanerat och exklusivt kök med uppskattade mervärden.

Vackra badrum som skapar rum för ro.

Ett personligt anpassat badrum kan ge en härlig känsla av lyx och avkoppling. Tvättställ av natursten, ytor av marmor och härdat glas är några exempel på unika lösningar vi gärna hjälper er med. Som utgångspunkt har vi omsorgsfullt valt blandare och takdusch designade av Hansgrohe och vi använder bara kvalitativa duschväggar från INR. Och självklart har vi vägghängda wc-stolar som standard. Tillsammans utformar vi ett rum för egentid och avkoppling i ert nya hem.

Golv som tål att både gå och titta på.

Vi gillar ekens naturligt vackra mönster. Dess skönhet framhävs i golv med breda långa plank, precis som i det 1-stavs parkettgolv från Kährs som vi själva valt ut och gärna rekommenderar. Oavsett vilket golv som ni väljer så blir golvet en stor och viktig inredningsdetalj i ert nya hem och vi hjälper er såklart att hitta rätt i vår stora katalog av trä, sten och klinkergolv hos våra leverantörer och samarbetspartners.

Härliga rum, ute som inne.

Trädgården, kan rätt behandlad bli ett av husets allra vackraste ”rum”. Den bidrar dessutom till husets totalintryck och den är därför en viktig del av er vision och för att ni till slut ska kunna njuta av en väl genomförd helhet. Utformningen ska passa tomten, harmoniera med huset och naturligtvis era vanor och önskemål. På Dast får ni rätt hjälp av en trädgårdsarkitekt att både planera och visualisera era drömmars trädgård. För dem som önskar, även gå vidare att anlägga trädgården.

Upptäck din hustyp och planlösning

Se husmodeller