Vårt huskoncept

Dast
 / 
Våra stenhus
 / Vårt huskoncept

Kundanpassade stenhus på totalentreprenad.

Med Dast får du en totalentreprenad-service där tar vi ansvar för hela processen. Det innebär att vi finns med dig redan på idé- och skiss-stadiet, och att vi därefter sköter all projektering, hjälper till med myndighetskontakterna samt hela byggnationen fram till slutbesiktning och inflyttning i ert nya hus

Arkitektritat med dina idéer och vår erfarenhet som grund.

Ingen husdröm är den andra lik och därför ser också husen som vi ritar och bygger, väldigt olika ut. Men alla våra husbyggen grundar sig på samma höga kvalitetsfilosofi, specialisthjälp och rådgivning. Det är tryggt och smidigt för dig som kund, och samtidigt en förutsättning för att vi ska kunna göra vårt arbete riktigt bra och leverera den upplevelse vi eftersträvar att ge dig som kund.

Projektledning som verkligen håller måttet

När vi gemensamt utformar ditt hus tar vårt projekt-team hand om alla era idéer och förvaltar dem med noggrannhet och lyhördhet. Vi syr ihop finess, funktion och estetik till ett komplett hem som blir unikt och passar er livsstil. På Dast tar vi ansvar för att med känsla och precision, skapa ett balanserat hem hela vägen från grinden och in i pannrummet.

En trygg och välbeprövad byggprocess

Ert nya hus både utvecklas och förverkligas i samråd med arkitekter och kunnig personal som har för vana att hantera både bygg- och inredningsprocesser, entreprenörer, myndigheter och kommuner. Med Dast är er vision i goda händer, och ni får rätt hjälp hela vägen, vilket gör det till en trygg process att se ert nya hus växa fram.

Bygga stenhus

Kompletta hus utan obehagliga överaskningar

Alla Dast-hus är kompletta vid inflyttning och innehåller inga obehagliga överraskningar. Som utgångspunkt ingår alltid medvetet utvalda kvalitativa och välkända produkter. Ni behöver helt enkelt inte göra några dyra tillval – om ni inte själva önskar det såklart. Med en inredare får ni alltid experthjälp och rådgivning om hur ni utformar och optimerar ert hus - helt enligt era egna önskemål.

Läs mer om hur vi kan förverkliga  ”Er Husdröm”

Vad kostar det att bygga stenhus?

Här hittar du svar och prisexempel.

Till prislistan