Om Dast

Dast
 / Kontakt / Om Dast

Vi ritar, projekterar och bygger
arkitektritade stenhus.

Hög kvalitet och alltid till rätt pris

Portrait of a man holding his glasses in the mouth

Dast AB är ursprungligen ett skånskt företag som arbetar med nybyggnation av arkitektritade hus och villor på totalentreprenad. Jag som grundat företaget heter Dan Andersson och min yrkesbakgrund är inom stora Svenska byggkoncerner. Med många års erfarenhet av branschen valde jag att starta ett eget husföretag, eftersom jag tyckte det fattades en seriös aktör som kunde erbjuda helt kundanpassade stenhus av hög kvalitet - och inte minst till rätt pris.

Man drawing blueprint of a house on a paper

Ett kreativt och lösningsorienterat team

För att organisationen ska klara av den uppgiften måste den vara flexibel och lyhörd och alla involverade medarbetare och underleverantörer, måste besitta rätt kompetens. Samtidigt måste de älska att jobba kreativt och lösningsorienterat i varje moment. Mina många år i branschen har gett mig rätt förutsättning att skapa ett nätverk av samarbetspartners som både kan och vill leverera enligt våra högt ställda ambitioner. Det innebär för oss, att ett litet och engagerat företag kan erbjuda långt större kompetens och resurser än vad som kanske förväntas.

Ett byggsystem som bygger på kvalitet

Front of a house

Alla våra underleverantörer är välkända och stabila företag som kan sina saker - och det är vi stolta över. Lika stolta är vi över vårt byggsystem som bygger på den fantastiska svenska uppfinningen lättbetong. Vår samarbetspartner Xella har endast 1% materialsvinn i sin fabrik, vilket är gynnsamt ur både miljö- och kostnadssynpunkt. Alla våra hus bygger på denna välrenommerade kvalitetsstomme.

Vi ser fram emot att förverkliga er husdröm!

Sedan starten 2007 har vi byggt fler än 250 stenhus runt om i Skåne, och 2020 utökade vi även vår verksamhet till att innefatta Göteborgsområdet med både kontor och visningshus på plats. Är ni nyfikna på att lära er mer om vårt koncept och hur vi kan förverkliga er husdröm, är ni givetvis välkomna till ett förutsättningslöst möte och ett besök något av våra kontor i Vellinge eller Göteborg.

Hjärtligt välkommen till Dast Stenhus!

Dan Andersson

Grundare & VD